LUNA ROSSA

LUNA ROSSA Alle pizza's en pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luna Rossa. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 8:02 Always yummy, and delivery is very fast.
27 jun 2022 om 23:30 The dough used to be better. It got really toasted this time
27 jun 2022 om 0:26 Top !
24 jun 2022 om 1:27 Could have been more food… :) but nice, because they gave me little small breads for free
22 jun 2022 om 21:17 Dit was mijn eerste bestelling bij Luna Rossa. De pizza was perfect van smaak en goed belegd. Als de volgende bestelling weer zo is, dan heeft men er een vaste klant bij !!!
20 jun 2022 om 0:17 Lekker dunne pizza
19 jun 2022 om 1:27 Altijd lekker....
12 jun 2022 om 1:15 Erg weinig en weinig knoflook
2 jun 2022 om 8:54 Leugenaars, pizza kip is geen kipfilet maar shoarma. Smerigste pizza ever, karton is nog luchtiger. Personeel liegt naar willens en wetens. Dit soort hoort niet op thuisbezorgd!
24 mei 2022 om 13:21 This was the worst pizza I've ever had, and I have had a lot of pizza. I didn't even think it was possible to ruin pizza until I had this. The chicken was weirdly and disgustingly spiced, in spite of not being described as spiced when we ordered it.
19 mei 2022 om 12:57 Ik bestel hier altijd, al 5 jaar lang. Altijd lekker.
9 mei 2022 om 6:05 Great tasting pizza dough and a variety of toppings, cooked to perfection and delivered locally. Lokaal is lekker!