LUNA ROSSA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luna Rossa. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2023 om 8:13 There were many hairs in my pizza, worst cooking, will not order again.
20 mrt 2023 om 22:19 Jammer heb de gorgonzola niet terug gevonden in het gerecht!! Ook erg weinig was het..
5 mrt 2023 om 4:48 Ik heb het eten nooit ontvangen
26 feb 2023 om 21:42 Prima pizza, goede prijs kwaliteit
21 feb 2023 om 21:07 Very good
14 feb 2023 om 23:53 Koude pizza dat was flink balen. Kapsalon veel te veel saus teleurgesteld
10 feb 2023 om 16:55 Beste bezorgpizza die ik in Amsterdam heb gegeten! Ook een aardige bezorger. Vanaf nu mijn vaste adres voor pizza
6 feb 2023 om 0:21 Ik snap niet dat de gemiddelde beoordeling zo laag ligt. Mijn inziens de beste pizza van A’dam. Dunne knapperige bodem, rijkelijk belegd en goede smaak. Ze zijn ook altijd snel. Binnen 10 minuutjes gebakken.
30 jan 2023 om 10:18 Na 55 minuten wachten werden de pizza;s gebracht...... Lauwe pizza's , jammer! Ken het ook anders...helaas, als ik al zo lang mag wachten op een bestelling ga ik er wel vanuit dat ik in ieder geval warm eten afgeleverd krijg.
23 jan 2023 om 9:39 Lekker verse pizza’s en altijd op tijd!
19 jan 2023 om 20:58 Lekker pizza
19 jan 2023 om 7:39 Ingrediënten hadden totaal geen smaak. Rijkelijk belegd maar totaal smaakloos.