LUNA ROSSA

LUNA ROSSA Alle pizza's en pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2192 beoordelingen
28 jul 2021 om 22:31 Eten was niet te eten lasagna was te zout en te veel kaas.
26 jul 2021 om 21:54 Stelt nooit teleur, heerlijke pizza’s en gezellig personeel!
25 jul 2021 om 19:20 Fantastisch weer!!
22 jul 2021 om 21:58 Langer als 1,5 uur gewacht. Restaurant heeft geen werkende nummer dramatisch. Pizza koud.
21 jul 2021 om 22:07 Gisteren besteld 2.5 uur gewacht op een kapsalon 10 keer gebeld en wat grappig is kreeg niet eens wat ik had besteld ! Ik zou hier nooit bestellen 2.5 uur wachten Op kapsalon op dinsdag avond zeg wat meer bezorgers in.
21 jul 2021 om 13:22 I am really disappointed. I ordered a pizza pepperoni but there was 0 peperoni in it. Instead they use Turkish sausage (Sücük) which I really hate. Would’ve been nice to mention it on the menu so the customers know what they are going to order.
20 jul 2021 om 19:38 Bestellen regelmatig, altijd tevreden. Vandaag helaas 3 aangebrande pizza's ontvangen, de korst was er deels afgesneden/ geraspt? Ben dit niet gewend. Erg jammer.
19 jul 2021 om 14:31 20 minutes too late as always when you order with thuisbezorgd.nl. Maybe if a delivery time of 45 minutes wasn’t given as lead time, when you actually know you will not have your order even within 60 minutes, it wouldn’t be so frustrating
18 jul 2021 om 22:47 Lekkere pizza en snel bezorgd!
13 jul 2021 om 20:30 Normaal gesproken heerlijke pizza’s maar vandaag iets minder
13 jul 2021 om 13:02 Good price, quick delivery :)
9 jul 2021 om 11:36 Pizza was koud en heb letterlijk 1.5uur gewa cht op een pizza ik probeerde te bellen maar de personeel hing aan de oor al op ...ik raad het iedereen af klantvriendwlijkheid is nul ..eten is null