LUNA ROSSA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2416 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luna Rossa. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 6:27 Kwaliteit van de pizza's was niet wat we gewend waren. Vochtige pizza's, weinig smaak. Jammer want de prijs is wel behoorlijk omhoog gegaan dan verwachten we gewoon kwaliteit .
29 apr 2024 om 21:48 Snelle bezorging. Jammer dat de pizza al lauw was.
24 apr 2024 om 2:11 Zo vaak besteld bij jullie, was wel lekker het gerecht maae zo anders dan anders
17 apr 2024 om 9:42 Precies op de aangegeven tijd bezorgd,gloeiend heet en vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Ik woon vlakbij.haal het normaliter altijd af maar kon wegens ziek kind de deur niet uit. Maar is zeker voor herhaling vatbaar,laten bezorgen!
14 apr 2024 om 11:09 Lekkere pizzas
14 apr 2024 om 3:09 Had 3 pizza's besteld, duurde bijna 1 uur voordat het aankwam, terwijl er stond binnen 20-30 min bezorgd. Eindstand pizza's half koud en kreeg er maar 1 zielig sausje bij , geen servetten niks!! Slechte service!
8 apr 2024 om 21:37 The best pepperoni pizza I’ve ever had!
5 apr 2024 om 23:19 Nice quality!
21 mrt 2024 om 19:55 Super good quality and fast as always
8 mrt 2024 om 17:19 Ik heb een pizza besteld die verbrand was. Mensen denken even slim te zijn om de verbrand plek dus de randen af te snijden En krijg ik een bericht of ik naar beneden wil komen om mijn pizza op te halen